17 Ağustos 2012 Cuma

18 Ağustos 2012 İddaa Tahminleri

18 Ağustos 2012 - Cumartesi


156 - Spartak Moskova - Rubin Kazan

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Spartak Moskova, ligin iddialı ekiplerinden Rubin Kazan'ı ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta, Rusya'nın favorisi Zanit'e 5-0 kaybeden Spartak, Salı günü Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde moral bulmak istiyor. Birbirine denk iki takımın mücadelesinde, taraf bahsi yapmak riskli olur. Ancak gol yollarında etkili isimlere sahipler.

TAHMİN : Karşılıklı Gol Var (1,65)

172 - Volga - Lokomotiv Moskova

Sevdiğim teknik direktörlerden Slaven Bilic'in başında olduğu Lokomotiv Moskova, Roman Pavlyuchenko, Victor Obinna, Vedran Corluka gibi yıldızların olduğu kadrosuyla, ligin alt sıralarında kalması muhtemel görünen Volga'ya konuk oluyor. Krasnodar deplasmanında 3-1 mağlup olmuştu Lokomotiv Moskova. Ancak Volga, Kuban kadar iyi bir takım değil. Oranın da tatminkar olmasıyla, deplasman galibiyeti denenebilir.

TAHMİN : Lokomotiv Moskova kazanır (1,80)


174 - Arsenal - Sunderland

Samir Nasri, Cesc Fabregas gibi isimleri geçtiğimiz sezon kaybeden Arsenal, bu sezon başında da golcüsü Robin Van Persie'yi Manchester United'a kaptırdı. Alexandre Song'un da Barcelona'ya transferi gündemde ve bu maçta oynaması beklenmiyor. Olivier Giroud, Santi Cazzorla gibi kaliteli isimleri kadrolarına katsalar da şampiyonluğa oynayacak bir kadroya sahip değiller. Sunderland tarafında ise sağlam bir savunma ve orta saha kurgusu olmasına rağmen, forvette sorun yaşayabilirler. Son olarak 34 yaşındaki Luis Saha'yı kadrolarına kattılar. Martyn O'Neal gibi çok değerli bir teknik direktöre sahipler. Ne durumda olduklarını bilmesek de Arsenal'in sezon açılışında, taraftarının desteğiyle maça hızlı başlayacağını tahmin edebiliriz.

TAHMİN : İlk Yarı 1 (1,65)

175 - Fulham - Norwich

Martin Jol yönetiminde geçen sezonun ortasından itibaren iyi bir performans sergileyen Fulham, sağlam savunmasını koruyor. John Arne Riise, Stephen Kelly, Brede Hangeland, Philipp Senderos gibi birçok takımın hayal ettiği bir savunmaya sahipler. Bryan Ruiz, Damien Duff, Moussa Dembele, Clint Dempsey gibi oyunculara, Mahamadou Diarra, Mladen Petric ve Hugo Rodallega gibi kaliteli isimler ekleyen Fulham, geçtiğimiz sezonki kadrosuyla mücadele edecek Norwich karşısında şanslı görünüyor.

TAHMİN : Fulham kazanır (1,60)

176 - Queens Park Rangers - Swansea City

Bu sezon büyük sükse yapmasını beklediğim Queens Park Rangers, çok kaliteli oyunculara sahip. Kalede Robert Green, savunmada Armand Traore, Anton Ferdinand, Jose Bosingwa, orta sahada Ji Sung Park, Kieran Dyer, Shaun Wright Philipps, Adel Taraabt, forvette Djibril Cisse ve Andrew Johnson gibi yüksek profilli oyunculara sahip. Geçtiiğimiz sezon pas oyunuyla, kendi sahasında çok can yakan Swansea, teknik direktörü Brendan Rodgers'ı Liverpool'a kaptırdı. Geçen yıl yakaladıkları başarıyı yakalamalarını zor görüyorum. Önemli bir takviye de yapmadılar. Evindeki sezon açılışında QPR'a güvenilir.

TAHMİN : Queens Park Rangers Kazanır (1,85)

177 - Reading - Stoke City

Ligin yeni ekibi Reading, Tony Pulis'in sistemiyle çokça eleştiri alsalar da Premier League'de sağlam bir yer edinen Stoke City'i ağırlıyor. Her zaman zor gol yiyen, sert oynamayı ilke edinmiş Stoke City, bu maçta az gol olmasına vesile olacaktır. 

TAHMİN : Alt (1,55)

262 - Krasnodar - Rostov

Sahasında oynadığı iki maçta, Rubin Kazan ve Lokomotiv Moskova gibi takımları mağlup eden Kuban, deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybeden Rostov'u ağırlıyor. Evinde iyi bir momentum yakalayan Krasnodar'a güvenmeye devam. 

TAHMİN : Krasnodar Kazanır (1,80)

268 - Newcastle United - Tottenham Hotspur

Premier League'in ilk dört sırasını zorlamak isteyen iki takım, St. James' Park'ta karşılaşacak. Tottenham'da yeni teknik direktör Andre Villas Boas oldu. Chelsea'de isteneni verememişti. Newcastle, geçen sezon muhteşem işler yaptı. Demba Ba - Pappis Cisse ikilisinin harika uyumu, bu sezon da rakiplerin hayli canını sıkacak. Tottenham'da Luka Modric'in takımdan ayrılacağı açıklandı. muhtemelen bir iki gün içinde Real Madrid ile sözleşme imzalar. Bu karşılaşmada forma giymeyecek. Taraf bahsi yapmak için çok zor bir maç ancak oranın cazibesi ve Newcastle'ın takım oyununa duyduğum sempati sebebiyle ev sahibine yöneleceğim.

TAHMİN : Newcastle Kazanır (2,30)

280 - Anderlecht - Mons

Belçika futbolunun en başarılı takımlarından Anderlecht, sahasında Mons'u ağırlıyor. Fazla konuşmanın lüzumu yok. Favori Anderlecht handikapı geçer.

TAHMİN : Anderlecht Handikaplı Kazanır (1,50)

271 - Kopenhag - Brondby

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Nordsjelland'a kaptıran Kopenhag, yeni sezona felaket başlayan Brondby'i konuk ediyor. Sahasında oynadığı üç maçın üçünü de kazanan Kopenhag, seriyi bozmaz.

TAHMİN : Kopenhag Kazanır (1,35)

Günün Kuponları

- İdeal Kupon - 

175 - Fulham - Norwich --> 1 (1,60)
176 - QPR - Swansea --> 1 (1,85)
271 - Kopenhag - Brondby --> 1 (1,35)
280 - Anderlecht - Mons --> Hand 1 (1,50)

Toplam Oran : 5,99

- Alternatif Kupon - 

156 - Spartak Moskova - Rubin Kazan --> Var (1,65)
172 - Volga - Lokomotiv Moskova --> 2 (1,80)
174 - Arsenal - Sunderland --> İlk Yarı 1 (1,65)
177 - Reading - Stoke City --> Alt (1,55)

Toplam Oran : 7,60

- Yüksek Kupon - 

175 - Fulham - Norwich --> İlk Yarı 1 (2,15)
262 - Krasnodar - Rostov --> 1 (1,80)
268 - Newcastle - Tottenham --> 1 (2,30)
271 - Kopenhag - Brondby --> Hand 1 (2,20)

Toplam Oran : 19.58


 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder