19 Eylül 2012 Çarşamba

20 Eylül 2012 - İddaa Tahminleri

234 - AEL Limassol - Borussia Monchengladbach

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin grubunda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Limassol, Monchengladbach'ı ağırlayacak. İzleme fırsatım olmadı ancak Limassol'un kadrosunun neredeyse hepsi yabancı. 4 Portekizli, 3 Brezilyalı, 1 Arjantinli ve çok sayıda Afrikalı oyuncu var kadrolarında. Monchengladbach, son haftalarda sallanıyor. İyi durumda değiller ama takımlar arasında belli bir fark var. Almanya Ligi temposunda oynayan bir takıma karşı Limassol zorlanacaktır. İyi bir atmosfer olacağını tahmin ediyorum Kıbrıs'ta. İlk yarı direnebilirler ancak Monchengladbach temposuna karşı maçın sonlarına doğru oyundan düşeceklerdir. Arango gibi saygı duyulması gereken çok önemli bir oyuncu da var Alman temsilcisinde. Bir şekilde kilidi açacaklardır.

Tahmin : Monchengladbach Kazanır (1,90) / İlk Yarı Beraberlik (1,85) /  0/2 (4,50)

235 - Bordeaux - Club Brugge

Bordeaux, sezona iyi başlamadı. Henüz mağlubiyet almasalar da Fransa Ligi'nde 2 galibiyet, 3 beraberlik aldılar ve sadece 5 gol atabildiler. Avrupa Ligi Eleme Turu'nda da Kızılyıldız'ı güç bela elediler. Club Brugge ise şu aralar formda. Oynadıkları son 6 maçta tam 18 gol attılar ve 5 galibiyet aldılar. Bordeaux'yu seyretme şansım oldu. Tipik deplasman takımı olmuşlar. Takım halinde iyi savunma yapıyorlar ve kaptıkları toplarla ilerdeki süratli oyuncularını kullanmaya çalışıyorlar. Ludovic Obraniak, Yoan Gouffran, David Bellion gibi çabuk oyuncuları kullanmak istiyorlar ama ciddi gol sorunları var. Yine de iyi savunmaları yabana atılmamalı. Club Brugge'de forvetler Bacca Tchite çok formda ancak onlarda dengeli oynamak ve en kötü beraberliği cebe koymayı isteyeceklerdir.

Tahmin : İlk Yarı Beraberlik (1,95)

236 - Dnipro - PSV Eindhoven

Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro, ilginç bir takım. Ukrayna futbolunun yükselen yıldızı Konoplyanka, Dinamo Kiev'den bildiğimiz Aliyev, Ruslan Rotan, Nikola Kalinic gibi yüksek profilli takımlarda dahi oynayabilecek kalitede oyunculara sahipler. İçeride de çok iyi oynuyorlar. Sahasında oynadığı 5 maçı da kazandılar. Sert bir takım... PSV ise yakından tanıdığımız bir takım. Eski güçlerinde değiller, ama yetenekli hücumculara da sahipler. Çoğu Hollanda takımı gibi savunmasında sorunlar var. Zevkli bir maç olacaktır. İki takımın da gol atması muhtemel.

Tahmin : Karşılıklı Gol Var (1,45)

239 - Hapoel Tel Aviv - Atletico Madrid

İsrail deplasmanı her takım için zordur. Hapoel de şu sıralar formda sahasındaki tüm maçları kazanmış. Tanıdık oyuncuları yok. Eski CM oyunlarını oynayanlar Tot Tamuz adlı forveti bilirler sadece. Diğerlerini ben tanımıyorum açıkçası. Atletico Madrid için fazla bir şey söylemeye gerek yok herhalde. Son maçta Rayo Vallecano'yu 4-3 yendiler, ama 4-0 öne geçmişlerdi. Konsantrasyon kaybı sebebiyle goller yediler. İyi durumdalar fakat kafamdaki soru işareti rotasyona giderler mi? Falcao gibi oyuncuları dinlendirme yoluna giderlerse bir beraberlik filan çıkabilir. Yine de Atletico büyük favori.

Tahmin : Atletico Kazanır (1,35)

241 - Napoli - AIK Stockholm

Uzun uzun konuşmaya gerek yok. Napoli ile AIK arasında çooook büyük bir kalite farkı var.

Tahmin : Napoli Handikaplı Kazanır (1,65)

243 - Udinese - Anzhi

Son torbadan grubuna Anzhi gelen her takım isyan eder. Udineseliler de isyan etmiştir muhtemelen. Çok zorlu bir maç olacak. Anzhi çok formda ve kadro kalitesini tartışmaya gerek yok. Udinese de yıllardır sahasında iyi  sonuçlar alan ve zor kaybeden bir takım. Karşılıklı goller ve beraberlik bekliyorum.

Tahmin : Karşılıklı Gol Var (1,55) / Beraberlik (3,00)

255 - Athletic Bilbao - Hapoel Kir Shmona

Bilbao, çok gollü maçlarla ve sürpriz mağlubiyetlerle başladı sezona. Hayran olduğum Marcelo Bielsa, hücum futbolundan taviz vermiyor. Javi Martinez'i kaybettiler, bu onları çok etkileyecektir ancak bu maçta onu aramazlar. Gollü bir Bilbao galibiyeti sürpriz olmaz.

Tahmin : Bilbao Handikaplı Kazanır (1,55)


258 - Levante - Helsinborg

İsveç Ligi'nin en iyi takımlarından Helsinborg, Avrupa kupalarında yanıltıcı olabiliyor. Çünkü oynadıkları lig, düşük seviye bir lig ve oradaki performansa bakarak iyi takım olduklarını düşündürüyor. Ancak Avrupa arenasında foyaları ortaya çıkıyor. Levante, geçen yıl İspanya Ligi'nin sükse yapan takımıydı. Arouna Kone'yi kaybettiler ama oturttukları takım organizasyonu sayesinde yine iş yapabiliyorlar. Bu maçta da kazanmaları sürpriz olmaz.

Tahmin  : Levante Kazanır (1,25)

259 - Bayer Leverkusen - Mettalist Kharkiv

Tahmin : Karşılıklı Gol Var (1,55)

262 - Partizan - Nefçi Bakü

Nefçi Bakü, Azerbaycan futbolunun yükselen değeri. İlk kez Avrupa kupalarına katılıyorlar. Partizan deplasmanının ne kadar yüksek bir atmosfer olacağını biliyorlardır ama sahaya çıktıklarında şaşırabilirler. Allah öyle deplasman düşmanıma vermesin. Partizan, evinde favori.

Tahmin : Partizan Kazanır (1,50)

265 - Tottenham - Lazio

Beni tek maçtan yatırdııkları WBA maçından beri kara listemde Tottenham. Oynadıkları futbol, Harry Redknapp zamanındaki kadar doyurucu ve etkili değil. Modric ve Van Der Vaart'ın gidişiyle güç kaybettiklerini de söyleyebiliriz. Lazio ise sezona iyi başladı. Palermo'yu 3-0, Chievo'yu 3-1(deplasmanda) yendikleri maçları izledim. Hernanes ve Klose müthiş durumda. Hücum tarafı çok güçlü Lazio'nun. Oturmamış Tottenham'a büyük sıkıntı yaşatırlar.

Tahmin Lazio Kaybetmez (1,72) / Lazio Kazanır (3,60)

266 - Twente - Hannover 96

İmkanınız varsa bu maçı seyredin derim. Gollü ve keyifli bir maç bizi bekliyor.

Tahmin : Karşılıklı Gol Var (1,45) / Üst (1,55)

Günün Kuponları


- İdeal Kupon - 

239 - Hapoel Tel Aviv - Atletico Madrid --> 2 (1,35)
241 - Napoli - AIK Stockholm --> Hand 1 (1,65)
262 - Partizan - Nefçi Bakü --> 1 (1,50)
266 - Twente - Hannover 96 --> KG Var (1,45)

- Toplam Oran : 4,84 - 

- Alternatif Kupon - 

236 - Dnipro - PSV --> KG Var (1,45)
255 - Athltic Bilbao - Hapoel --> Hand 1 (1,55)
258 - Levante - Helsinborg --> 1 (1,25)
259 - Leverkusen - Metallist --> KG Var (1,55)

- Toplam Oran : 6,31 - 

- Az Maç Güzel Oran - 

235 - Bordeaux - Brugge --> İlk Yarı 0 (1,85)
243 - Udinese - Anzhi --> 0 (3,00)
265 - Tottenham - Lazio --> 02ÇŞ (1,72)

- Toplam Oran : 10,06 - 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder