25 Temmuz 2012 Çarşamba

25 Temmuz 2012 İddaa Tahminleri

- 25 Temmuz 2012 Çarşamba -


543 - Dinamo Zagreb - Ludogorets Razgrad

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu maçı... Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb, geleneği olan bir takım. Avrupa kupalarında her zaman boy gösteren bir ekip. Bulgar ekibi Ludogorets'i ise ben ilk defa duydum. İlk maç Bulgaristtan'da oynandı ve 1-1 eşitlikle sona erdi. Sahasında her zaman çok iyi oynayan  güçlü Dinamo Zagreb, rakibini zorlanmadan mağlup edip, yoluna devam edecektir.

TAHMİN : Dinamo Zagreb kazanır (1,40 oran)

547 - Figueirense - Internacional

Brezilya Ligi'nin 18. sırasındaki Figueirense, 7. sıradaki Internacional'i konuk ediyor. Ligin zayıf takımlarından biri olan Figueirense, oynadığı son 10 maçta 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Internacioanal'de genç yıldız Leandro Damiao, olimpiyatlarda Brezilya milli takımını temsil edeceği için kadroda olmayacak. Ancak son olarak Diego Forlan'ı transfer eden, kadrosunda Andres D'alessandro, eski Trabzonlu Jaja gibi oyuncuları bulunduran güçlü Inter, maçı kazanmaya yakın. Tek soru işareti, deplasmanda 1 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet almış olmaları. Yine de bugünkü zayıf programda Inter'e güvenmek gerek. Sağlamcılar Internacional yenilmez, risk almak isteyenler Inter kazanır oynayabilir.

TAHMİN :  Internacional yenilmez (1,27 oran) / Internacional kazanır (2,20 oran)

548 - Ponte Preta - Sport Recife

Geçen sene Brezilya Serie B'de mücadele eden iki ekip, Seria A'da karşı karşıya geliyor. İki takım da kendilerini şimdilik orta sıralara atabilmiş durumda. Preta 10, Recife 13, sırada. Ponte Preta, sahasında iyi sonuçlar aldı şu ana kadar. Oynadıkları 6 maçta, 3 galibiyet 1 beraberlikleri var. Sport Recife'nin deplasman performansı ise o kadar iç açıcı değil. 5 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik alabildiler. Recife, oynadığı son iki maçta tam 7 gol yedi. Birbirini iyi tanıyan iki ekibin mücadelesinden gollü bir maç çıkabilir. Ev sahibini ise galibiyete daha yakın görüyorum.

TAHMİN : Karşılıklı gol var (1,65 oran) / Ponte Preta kazanır (1,60 oran)

550 - Nautico - Coitiba

Nautico, Brezilya Ligi'nin 11, sırasında ve sahasında iyi sonuçlar alan bir ekip. Sahasındaki 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Nautico, bu performansını devam ettirip, orta sıralarda kalabilmenin peşinde. Coritiba ise üst üste aldığı kötü skorları telafi edebilmenin peşinde. 16, sıradaki Coritiba, deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kötü deplasman karnesine rağmen bu 6 maçın 5'inde gol atmayı başardılar. Evinde etkili oynayan Nautico'nun da gol bulması sürpriz olmaz. 

TAHMİN :  Karşılıklı gol var (1,40 oran) / 2,5 üstü (1,50 oran)

551 - Vasco Da Gama - Botafogo

Günün en zor maçlarından biri Vasco - Botafogo maçı. Vasco Da Gama, sahasında oynadığı 6 maçın 5'ini kazanıken, Botafogo da deplasmanda ligin en iyi takımlarından biri. 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldı Botafogo. Çok etkili kontra yapabilen bir ekip. Maçın sonunda skor ne olursa olsun sürpriz olmaz. Ancak sahasında oynadığı etkili futbolu göz önünde bulundurarak Vasco galibiyeti yüksek oranıyla denenebilir. Botafogo'nun gol atabileceğini düşünüyorum, o yüzden karşılıklı gol seçimi de mantıklı olur. Misli oynaycaklar bu maçtan uzak dursunlar derim.

TAHMİN : Vasco kazanır (2,00 oran) / Karşılıklı gol var (1,40)

553 - Atletico Goinanse - Sao Paolo

Brezilya Ligi'nin son sırasındaki Atletico, üst sıralara tırmanmak isteyen Sao Paolo ile karşılaşıyor. Orta sahada oynadığı oyunla dikkat çeken ve Manchester United'a transfer olmak üzere olan Sao Paolo'lu Lucas Moura, olimpiyat kadrosunda olduğu için bu maçta görev yapamayacak. Luis Fabiano ise kadroda ve yine Sao Paolo'nun en büyük silahı olacak. Zayıf rakibi karşısında Moura'nın eksikliğine rağmen Sao Paolo galibiyete yakın.

TAHMİN : Sao paolo kazanır (1,80 oran)

555 - Gremio - Fluminense

Ligin 3 ve 4. sırasındaki takımlar karşılaşacak. Brezilya ligi'nin en organize takımlarından ikisi Gremio ve Fluminense. Ortak özellikleri ise az gol yemeleri. Gremio sahasında sadece 2 gol yerken, Fluminense oynadığı deplasman maçlarında sadece 4 gol gördü kalesinde. Günün en güvenilir maçı olarak görüyorum. Az gollü bir maç bizi bekliyor. Büyük ihtimalle iki takım da maça temkinli başlayacağı için ilk yarı beraberlik de denenebilir. 

TAHMİN : 2.5 altı (1,70 oran) / İlk yarı beraberlik bozulmaz (2,00 oran)

Günün Kuponları

- İdeal Kupon -

543 - Dinamo Zagreb - Ludogorets --> 1 (1,40)
548 - Ponte Preta - Sport Recife --> Var (1,65)
550 - Nautico - Coritiba --> Var (1,40)
555 - Gremio - Fluminense --> Alt (1,70)

Toplam Oran : 5,50

- Alternatif Kupon - 

547 - Figueirense - Internacional --> 2 (2,20)
548 - Ponte Preta - Sport Recife --> 1 (1,60)
551 - Vasco Da Gama - Botafogo --> 1 (2,00)
553 - Atletico Goinense - Sao Paolo --> 2 (1,80)

Toplamm Oran : 12,67

Bugün yüksek paralar yatırmayın derim. Program pek ona uygun değil. Herkese bol şans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder