26 Temmuz 2012 Perşembe

26 Temmuz 2012 İddaa Tahminleri

26 Temmuz 2012 - Perşembe

Olimpiyatlarda futbol karşılaşmaları başlıyor. Yakından takip edeceğim maçlara bahis oynamayı her zaman daha çok sevmişimdir. Gece Brezilya Ligi'ndeki maçlarla da birleştirerek güzel kuponlar yapmak mümkün bugün.

563 - İspanya - Japonya

Turnuvanın favorisi olarak gördüğüm İspanya, ilk maçını zayıf Japonya ile oynayacak. Japonya'da Shinji Kagawa'nın olmadığını hatırlatalım. Juan Mata'lı, Adrian Lopez'li, Iker Munain'li, Javi Martinez'li İspanya, zorlanmadan kazanacaktır. 

TAHMİN : İspanya handikaplı kazanır (1,85 oran)

574 - Birleşik Arap Emirlikleri - Uruguay

Birleşik Arap Emirlikleri takımını bir kere izlemişliğim yok. Kadrosundan bir oyuncu söyle deseniz, söyleyemem. Ama Uruguay'ın kadrosunda çok kaliteli isimler var. Napoli'nin yıldızı Edinson Cavani, Liverpool'dan Luis Suarez, Palermo'dan Abel Hernandez ve Arevalo Rios, Ajax'tan Lodeiro, Dünya'nın her takımında oynayabilecek isimler. Aynı zamanda Uruguay A Milli Takımı oyuncuları. Bir futbol geleneği olmayan BAE, Uruguay ile başa çıkamaz. 

TAHMİN : Uruguay handikaplı kazanır (1,70 oran)

575 - Gabon - İsviçre

Afrika'nın bağrından kopan Gabon, kadrosunda tanıdığımız bir oyuncuyu barındırmıyor. Marsilya ve Bordeaux'nun genç takımlarında oynayan iki oyuncusu var. Gerisi patates takımlarda. İsviçre'de kaleyi, A Milli Takım'ın kalesini de koruyan Wolfsburg'lu Benaglio koruyacak. Orta sahada, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde yıldızı parlayan Basel'li Fabian Frei ve Fulham'lı Kasami var. Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda genç takımları son zamanlarda başarılı sonuçlar alan İsviçre, Gabon'u yenecek güce sahip.

TAHMİN : İsviçre kazanır (1,60 oran)

585 - Tromso - Olimpija

UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme maçları devam ediyor. Norveç temsilcisi Tromso, Sloven Olimpija'yı konuk ediyor. Slovenya'da oynanan ilk maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Norveç Ligi'ni takip ettiğimden, tanıdığım Tromso, sahasında çok etkili bir takım. 3-4 yıldır, Norveç Ligi'nde iç sahada en çok puan toplayan ekiplerden biri. Sloven temsilcisinin bugüne kadar kayda değer bir başarısı yok. Tromso'nun turu geçmesi sürpriz olmaz.

TAHMİN : Tromso kazanır (1,60 oran)

602 - Belarus - Yeni Zelanda

Ne olduğu belirsiz iki takımın mücadelesi olacak. Belarus, futbol kültürü bakımından Yeni Zelanda'nın önünde bir ülke. Ancak bu taraf bahsi yapmak için yeterli değil. Yeni Zelanda, muhtemelen yine rugby takımı gibi, boylu poslu, sert oyunculardan kurulu bir kadro getirmiştir. Belarus'un gençleri de çok yetenekli değil ki hiçbirinin ismi duyulmamış. Bence bu maçta az gol olacak.

TAHMİN : 2.5 altı (1,50)

603 - Brezilya - Mısır

Üzerine çok konuşmanın gereksiz olduğu bir maç sanırım. Hücum hattı çok güçlü olan Brezilya, Mısır'ı farklı geçip, rakiplerine erken bir mesaj vermek isteyecektir.

TAHMİN : Brezilya handikaplı kazanır (1,55 oran)

605 - Büyük Britanya - Senegal

Ev sahibi, akşam saatlerinde sahaya çıkıyor. İlk maçları Senegal ile... Senegal, çabuk oyunculara sahip, ilerde Dame N'doye gibi bir silahı da var. Birçok takıma zor anlar yaşatabilecek bir takımlar bana göre. Büyük Britanya takımı ise genelde Galler'li oyunculardan kurulu. Takıma sakatım deyip gelmeyen Gareth Bale kadroda olsaydı, iddialı olabilirlerdi belki. Yaratıcılık konusunda büyük sıkıntı çekecekler Bale olmadan. Yine de Aaron Ramsey, Ryan Giggs, Craig Bellamy gibi oyuncuların hatırına, sahalarındaki ilk maçta galip gelirler diyorum. Zorunda kalmadıkça bu maça bulaşmayın derim. 1,45'den Britanya oynamak, aldığınız riski karşılamayabilir. Bunun yerine 2-3 gol de tercih edilebilir. 

TAHMİN : Büyük Britanya kazanır (1,45 oran) / Toplam Gol sayısı 2-3 (1,70 oran)

609 - Atletico Mineiro - Santos

Jo Alves ve Ronaldinho'yu kadrosuna kattıktan sonra lige müthiş bir giriş yapan ve istikrarlı şekilde devam eden Atletico Mineiro, bir türlü ritm bulamayan Santos'u konuk ediyor. Santos'da takımın yıldızları Ganso ve Neymar, Brezilya'nın olimpiyat kadrosunda olduğu için sahada olmayacak. Sahasında oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan ve mağlup olmayan Mineiro, deplasmanda 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan, kadrosu eksik Santosu rahat geçecektir. Sağlamcılar Mineiro kazanır oynayabilir. Ama ben farklı bir skor bekliyorum.

TAHMİN : Atletico Mineiro kazanır (1,40 oran) / Atletico Mineiro handikaplı kazanır (2,50)

610 - Flamengo - Portuguesa

Sarsıntılı bir sezon yaşayan Flamengo, ligin zayıf ekiplerinden Potuguesa'yı ağırlayacak. Sezon başı Ronaldinho'yu kadro dışı bırakıp, takımdan gönderen Flamenngo, aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Portuguesa ise ligde kalabilmek amacında ancak bu kolay olmayacak. Portuguesa, deplasmanda oynadığı 6 maçta galibiyet alamazken, bu maçların 4'ünü kaybetti. Sahasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan Flamengo, yeni teknik direktörü yönetiminde, sahasında galip gelip, taraftarlarından özür dilemenin peşinde. Daha güçlü bir kadroya da sahipler.

TAHMİN : Flamengo kazanır (1,40 oran)

611 - Palmeiras - Bahia

Ligin  alt sıralarında bulunan iki takım Palmeiras ve Bahia karşılaşacak. Bahia, 11 maçta sadece 8 puan alabildi ve 19. sırada. Deplasmanda 2 beraberlik 3 mağlubiyet aldılar. Palmeiras, ne kadar alt sıralarda görünse de kadro kalitesi yüksek, sahasında etkili futbol oynayan bir ekip. Bahia karşısında da alışık olduğumuz baskılı iç saha oyununu oynar ve kazanırlar.


TAHMİN : Palmeiras kazanır (1,40 oran) 


Günün Kuponları

- İdeal Kupon - 

563 - İspanya - Japonya --> Handikplı 1 (1,85)
603 - Brezilya - Mısır --> Handikaplı 1 (1,55)
574 - Birleşik Arap Emirlikleri - Uruguay --> Handikaplı 2 (1,70)
609 - Atletico Mineiro - Santos --> 1 (1,40)

Toplam Oran : 6,82

- Alternatif Kupon - 

575 - Gabon - İsviçre --> 2 (1,60)
585 - Tromso - Olimpija --> 1 (1,60)
610 - Flamengo - Portuguesa --> 1 (1,40)
611 - Palmeiras - Bahia --> 1 (1,40)


Toplam Oran : 5,02


- Yüksek Kupon -

575 - Gabon - İsviçre --> İlk Yarı 2 (2,20)
602 - Belarus - Yeni Zelanda --> Alt (1,50)
605 - Büyük Britanya - Senegal --> TG 2-3 (1,70)
609 - Atletico Mineiro - Santos --> Handikaplı 1 (2,50)

Toplam Oran : 14,03

Herkese Bol Şans Dilerim...

1 yorum:

  1. Olimpiyat maçlarında yan yattık. Bugünü unutmak istiyorum

    YanıtlaSil