23 Temmuz 2012 Pazartesi

İddaa Tahminleri - 23 Temmuz 2012 -

23 Temmuz 2012 - Pazartesi


Avrupa'da önemli ligler henüz başlamadı. Pazartesi programı da bu yüzden çok zengin değil ama seçilebilecek maçlar var. Mühim olan bir kupon yapıp, maçları takip etmek zaten. Keyif benim değil mi, hergün oynarım kardeşim diyorsanız, naçizane tahminlerim;

261 - Kuban Krasnodar - Rubin Kazan

Rusya Ligi'nde ilk hafta maçları oynanıyor. Şu ana kadar favori takımlar ilk maçlarında teklemedi. Rubin Kazan, geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde Zenit'i 2-0 mağlup etmişti. Kadrosuna önemli bir ekleme yapmasa da Bochetti, Cesar Navas, Obafemi Martins, Nelson Valdez, Roman Eremenko, Gökdeniz Karadeniz gibi iyi oyunculara sahipler. Geçtiğimiz sezon Kuban, sahasında Kazan'ı 3-1 mağlup etmişti. Ancak bu tabi ki ölçü değil. Maçta az gol olacağını düşünüyorum. Alt seçeneği ön plana çıkıyor. Oran yükseltmek isteyenler, Rubin'in temkinli başlayacağını düşünüp ilk yarı beraberlik de oynayabilir.

TAHMİN : 2.5 Alt (1.50 oran) / İlk Yarı 0 (1.75 oran)

264 - Rosenborg - Lilleström

Norveç Ligi'nde 15 maç geride kalırken, Rosenborg 3, Lilleström 13. sırada. Normalde hayli gollü bir maç sonunda Rosenborg kazanır oynanırdı ancak Rosenborg, Avrupa Ligi Ön Elemesi oynuyor ve geçen hafta içinde sahasında Ordabasy ile 2-2 berabere kaldı ve perşembe günü deplasmana gidecekler. Kafaların o maçta olma ihtimali var. Lilleström, genelde tablonun üst kısmında gördüğümüz bir takım ancak bu sezon bir türlü ritm bulamadılar ve aşağılarda kaldılar. Son iki haftada Fredrikstad'ı deplasmanda, Tromso'yu evlerinde 4 gol atarak yendiler. Bu şartlarda ev sahibine taraf bahsi yapmak pek akıllıca olmaz. Ancak gol olacağı kesin gibi.

TAHMİN : Karşılıklı Gol Var (1.60 oran)

266 - GAIS - Malmö

İsveç Ligi'nde son şampiyon Malmö, 2. sırada yoluna devam ediyor. Rakibi GAIS ise gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor ve 15. sırada. GAIS, oynadığı son 7 maçın 5'inde gol atamadı ve bu maçların 6'sı alt bitti. 15 maçta sadece 1 galibiyet alabilen GAIS, sahasında 2 mağlubiyet 4 beraberlik almış durumda. Şampiyonluk adayı Malmö, geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı GAIS'i 2-0 yenmişti. Ancak Malmö'nün sahasındaki kusursuz performansına rağmen deplasmanlarda sadece 1 galibiyet alabilmesi kafamda soru işareti yaratıyor. Yine de kadro kalitesi bakımından GAIS'in çok önünde olan Malmö'ye böyle kısır bir programda güvenmek gerek. GAIS, gol atamasa da özellikle sahasında az gol yiyen bir ekip. Tek gollü bir Malmö galibiyeti de yüksek oran isteyenler için ideal seçim olabilir.

TAHMİN : Malmö kazanır (1.75) / Handikaplı 0 (3.40 oran) [Tek farklı Malmö galibiyeti]

268 - Norrköping - Djurgarden

İsveç Ligi'nden devam edelim. Günün ilginç maçlarından birisi Norköpping - Djurgarden maçı. Sahasında iyi oynayan ekiplerden Norrköping, 7. sırada. Djurgarden ise 11. sırada. Konuk ekibin deplasmanda oynadığı 7 maçın 5'i berabere bitti. Son 10 maçta da 2 galibiyet, 8 beraberlik alan Djurgarden, kazanamsa da kaybetmeyen, dirençli bir takım görüntüsü veriyor. Ayrıca oynadıkları son 10 maçın 9'u 2-3 gol aralığında bitti. Bu maçta da kolay teslim olmayacaklardır. Taraf bahsi yapmaktansa toplam gol sayısına yönelmek daha akıllıca olur. Yüksek oran isteyenler ise beraberlik deneyebilir. Hatta 0/0 bile denenebilir. 

TAHMİN : Toplam Gol 2-3 (1.70 oran) / Maç Sonu 0 (2.90 oran)

269 - Hammarby - Jönkopings

Favori ligim İsveç 2. Ligi'nin dengesiz iki takımı karşı karşıya geliyor. Hammarby, deplasmanda daha iyi sonuçlar alırken Jönkopings, sahasında başarılı bir ekip. Geçen hafta Jönkpings'in sahasında karşılaştı bu iki takım ve maç 1-1 sona erdi. Jönkopings, deplasmanda oynadığı son 5 maçta tam 15 gol yedi. Bu felaket bir istatistik. Ancak Hammarby de sahasında oynadığı son 4 maçın 3'ünde gol atamadı ve 1 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Ancak konuk ekibin deplasmanda gösterdiği çok kötü performans, az maç olan bu programda Hammarby galibiyetine yönelmeye itiyor insanı. Taraf bahsine güvenemeyenler için karşılıklı gol olur seçeneğini öneririm.

TAHMİN : Hammarby Kazanır (1.70 oran) / Karşılıklı Gol Var (1.50 oran)

270 - Steaua Bükreş - Concordia Chiajna

Romanya Ligi'nde ilk hafta maçları oynanıyor. Romanya futbolunun tarihi başarılarında ismi olan Steaua, son yıllarda eski gücünde değil. Rakipleri Concordia ise ismi duyulmamış, en iyi ihtimalle orta sıralarda ligi bitirebileceği tahmin edilen bir takım. Sahasında oynadığı ilk maçta galibiyeti alacağını düşünüyorum Steaua'nın. Ancak oran biraz düşük. Handikaplı Steaua galibiyeti oynamak için erken. Biraz izleyip, ne durumda olduklarını görmek lazım. Kupon tamamlamak isteyenler için Steaua Bükreş galibiyeti ideal.

TAHMİN : Steaua Kazanır (1.20 oran)

- Günün Kuponları -

          - İdeal Kupon -

264 - Rosenborg - Lilleström --> Var (1.60)
266 - GAIS - Malmö --> 2 (1.75)
268 - Norrköping - Djurgarden --> TG 2-3 (1.70)

Toplam Oran : 4.76

         - Alternatif Kupon -

261 - Kuban Krasnodar - Rubin Kazan --> Alt (1.50)
268 - Norrköping - Djurgarden --> İlk Yarı 0 (1.80)
269 - Hammarby - Jönkopings --> 1 (1.70)
270 - Steaua Bükreş - Concordia Chiajna --> 1 (1.20)


Toplam Oran : 5.51


         - Sürpriz Kupon -

261 - Kuban Krasnodar - Rubin Kazan --> İlk Yarı 0 (1.75)
266 - GAIS - Malmö --> Handikaplı 0 (3.40)
268 - Norrköping - Djurgarden --> 0 (2.90)
270 - Steaua Bükreş - Concordia Chiajna --> 1 (1.20)


Toplam Oran : 21.71


Herkese bol şans... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder