3 Ağustos 2012 Cuma

4 Ağustos 2012 İddaa Tahminleri

163 - CSKA Moskova - Zenit

Rusya Ligi'nde üçüncü hafta maçları oynanacak. Son şampiyon Zenit, bu sezona da çok iyi başladı. Sahasında üst üste iki maç oynayan Zenit, sırasıyla Amkar ve Dinamo Moskova'yı 2-0 mağlup etti. Avrupa Şampiyonası'nda Rusya formasıyla iyi bir turnuva geçiremeyen Kerzhakov, lige çok iyi başladı. CSKA cephesinde ise durum biraz dalgalı. İlk hafta sahasında Rostov'u, zorlandığı maçta 1-0 geçebilen CSKA, geçtiğimiz hafta Amkar deplasmanında 3-1 mağlup oldu ve takımın yıldızları Sergey Ignashevich ve Alan Dzagoev kırmızı kart gördü. Zenit karşısına bu iki isimden yoksun ve moralsiz çıkacak CSKA. Zenit'in formda ve moralli olduğunu hesaba katarak, deplasmanda da olsa güvenebiliriz. Oran da hayli tatmin edici.

TAHMİN : Zenit kazanır (2,00 oran)

173 - Celtic - Aberdeen

 İskoçya Ligi ilk haftta maçı... Son şampiyon Celtic, ezeli rakibi Glasgow Rangers'ın mali sorunlar nedeniyle 4. lige kadar düşürülmesi sebebiyle, bu yıl şampiyonluğun tek adayı. Sezonu sahalarında Aberdeen'i konuk ederek açacaklar. Ev sahibi ekip, 1 Ağustos Çarşamba günü, Finlandiya takımlarından HJK Helsinki ile Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçına çıktı ve 2-1 kazandı. Yedikleri gol sebebiyle turu geçmiş sayılmazlar. O yüzden kafaları hafta arasında oynayacakları rövanş maçında olabilir. O yüzden handikaplı Celtic galibiyeti oynamak için erken. Ancak kazanacaklarını düşünüyorum. Yüksek oranıyla tek farklı Celtic galibiyeti değerlendirilebilir. Özellikle sistem kuponları için...

TAHMİN : Celtic tek farkla kazanır (Handikaplı beraberlik) [3,60 oran]

202 - GAIS - Atvidaberg

İsveç Ligi'nin son sırasındaki GAIS, 7. sıradaki Atvidaberg'i konuk edecek. Sezon boyu gol yollarında büyük sıkıntı çeken GAIS, son iç saha maçında güçlü Malmö'ye karşı iyi direndi ancak 2-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. Konuk takım Atvidaberg ise sahasında gösterdiği harika performansın aksine, deplasmanda çok kötü sonuçlar alıyor. Deplasmanda oynadıkları 8 maçta sadece 1 galibiyet ve 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alabildiler. GAIS de sahasında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Tahmini çok zor olan bu maçta, beraberlik seçeneği ön plana çıkıyor. Sistem kuponlarında denenebilir.

TAHMİN : Beraberlik (3,10 oran)

203 - Syrianska - Gefle

İsveç Ligi'nin düşme korkusu yaşayan iki takımı karşılaşıyor. Syrianska 5 maçtır galip gelemiyor. Rakipleri Gefle ise deplasmanda çok kötü bir karneye sahip. 8 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alabildiler.  Syrianska ise sahasında 3 galibiyet almayı başardı. Son maçlarda üst üste mağlubiyetler aldılar ama güçlü rakiplerle oynadılar. Çok zorlu bir maç olacak. Yine yüksek oran kovalamak uygun olacaktır. Arradaki farkı bir galibiyet alarak açabilecek Syrianska'nın bu maça tüm gücüyle asılacağını düşünebiliriz. Ancak Gefle'de kolay teslim olamayacaktır.

TAHMİN : İlk Yarı Beraberlik (2,00 oran) / Syrianska Kazanır (2,00 oran) / İlk Yarı 0 Maç Sonu 1 (4,50 oran)

204 - Degerfors - Halmstads

İsveç 2. Ligi'nde Degerfors, Halmstads'ı ağırlıyor. Degerfors 14, Halmstads 3, sırada yer alıyor. İki takım da sahasında daha başarılı sonuçlar alan ekipler. Degerfors'un oynadığı son 8 maçın 6'sı, Halmstads'ın ise son 8 maçının 7'sinde karşılıklı gol oldu. Bu maçta da en akıllıca seçim karşılıklı gol olacaktır.

TAHMİN : Karşılıklı Gol Var (1,30 oran)

205 - Falkenbergs - Brommapojkarna

En sevdiğim takımlardan biri olan Brommapojkorna, evinde iyi sonuçlar alan, orta sıra takımlarından Falkenbergs'e konuk oluyor. Falkenbergs, sahasında aldığı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle, deplasmandaki felaket performansına rağmen orta sıralarda rahat. Brommapojkarna ise 2. sırada ve birinci lige yükselmek için en önemli adaylardan biri. Ayrıca çok formdalar. Brommapojkarna, oynadığı son 8 maçı kazandı. Rüzgarı arkasına alan Brommapojkarna'ya güvenmeye devam edeceğim. Falkenbergs'in de sahasında etkili oynadığını ve rahat bir konumda olduğunu düşünürsek, karşılıklı goller de çıkabilir.

TAHMİN : Brommapojkarna kazanır (2,00 oran) / Karşılıklı Gol Var (1,40 oran) 

209 - IFK Varnamo - Angelholms

Lig sonuncusu Varnamo, kendisini üst lige yükselme playoff'una atmaya çalışan Angelholms'u ağırlıyor. Bu takımların neredeyse her maçında karşılıklı gol olmuş. Seriyi bozmazlar. Güçlü Angellholms'un kazanma ihtimali de göz ardı edilmemeli. Ancak ev sahibi ekip oynadığı son 3 maçı kaybetmedi. İsveç 2. Ligi'nde bu tip serileri yakalayan takımları karşıya almak için biraz düşünmek gerek. O yüzden taraf bahsi yerine karşılıklı gole yönelmek akıllıca olur.

TAHMİN : Karşılıklı Gol Var (1,30 oran) / Angelholms Kazanır (2,00 oran)

218 - Honefoss - Stromsgodset

Norveç Ligi'nin güçlü iki takımı karşılaşacak. Stromsgodset, lider durumda ve aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Honefoss ise özellikle sahasında kazandığı puanlarla üst sıralarda kalmayı sürdürüyor. İki takım da gol yollarında sorun yaşamayan, bol bol gol atan ekipler. Hal böyle olunca taraf bahsi yerine gol sayısına yönelmek daha doğru olur. 

TAHMİN : Karşılıklı Gol Var (1,30 oran) / Üst (1,40 oran)

234 - Molde - Sogndal

Norveç Ligi'nden devam ediyoruz. Son şampiyon Molde, ligin istikrarsız takımlarından Sogndal'ı ağırlıyor. Molde, geçtiğimiz çarşamba günü, Şampiyonlar Ligi maçında Basel'i ağırladı ve güçlü rakibine 1-0 yenildi. Şampiyonlar Ligi maçlarından önce ve sonra zorlandığı gözlenen Molde'ye güvenemiyorum. Sogndal da son 3 deplasmandan beraberlikle dönmeyi başardı. Bu maçta, Norveç Ligi'nin genel profilinin tersine az gollü bir maç bekliyorum.

TAHMİN : Alt (2,05 oran)

236 - Büyük Britanya - Güney Kore

Olimpiyatlarda hayli sürpriz sonuçlar çıkan erkekler futbolda, İspanya'dan sonra beni en çok şaşırtan Büyük Britanya oldu. Grupta oynadığı üç maçın ikisini kazanarak, lider olmayı başaran Büyük Britanya'da Ryan Giggs, Craig Bellamy ve Daniel Sturridge'in etkili performansları dikkat çekiyor. Seyirci desteğini de arkasına alan Büyük Britanya, şu ana kadar iyi bir görüntü verdi. Güney Kore ise dirençli futboluyla iki beraberliğin yanına bir de İsviçre galibiyeti ekleyerek gruptan ikinci çıktı ve Britanya'nın rakibi oldu. Güney Kore henüz mağlubiyet almamış olsa da grupta karşılaştığı Meksika, İsviçre ve Gabon'dan çok daha güçlü ve iddialı bir rakibe karşı ne yapabilecek, o bir soru işareti. Tek maçlı eleme sistemiyle devam edecek olan olimpiyatlarda, Büyük Britanya'nın Güney Kore'yi saf dışı bırakarak yoluna devam etmesini bekliyorum.

TAHMİN : Büyük Britanya Kazanır (1,85 oran)

- Günün Kuponları - 

- İdeal Kupon -

204 - Degerfors - Halmstads --> Karşılıklı Gol Var (1,30)
205 - Falkenbergs - Brommapojkarna --> Karşılıklı Gol Var (1,40)
209 - IFK Varnamo - Angelholms --> Karşılıklı Gol Var (1,30)
218 - Honefoss - Stromsgodset --> Karşılıklı Gol Var (1,30)

Toplam Oran : 3,08

- Alternatif Kupon - 

163 - CSKA Moskova - Zenit --> 2 (2,00)
205 - Falkenbergs - Brommapojkarna --> 2 (2,00)
209 - IFK Varnamo - Angelholms --> 2 (2,00)
236 - Büyük Britanya - Güney Kore --> 1 (1,85)

Toplam Oran : 14,80

- Sürpriz Kupon - Sistemlik

173 - Celtic - Aberdeen --> Handikaplı 0 (3,60)
202 - GAIS - Atvidaberg --> 0 (3,10)
203 - Syrianska - Gefle --> 0/1 (4,50)
234 - Molde - Sogndal --> Alt (2,05)

Toplam Oran : 102,95

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder