27 Temmuz 2012 Cuma

Fenerbahçe Futbol Takımı Yeni Sezon Formaları

Fenerbahçe futbol takımının 2012 - 2013 sezonunda giyeceği formalar, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılan tanıtım organizasyonuyla beğeniye sunuldu. 

Efsane Çubuklu Forma

Efsane Çubuklu
 Fenerbahçe'nin klasik ve en sevilen forması Efsane Çubuklu'ya bu sezon için bazı eklemeler yapılmış. Arka plandan gelen retro mavi renkteki küçük kanarya desenleri, en önde kulübün sarı lacivert renklerini üç boyutlu bir efektle oluşturuyor. Bu detaylar bir araya geldiğinde Fenerbahçe Spor kulübü'nün arması ön plana çıkıyor


Efsane Çubuklu Tanıtılırken
Formanın Göğsündeki Detaylar




















Arma Forma

Arma Forma


Arma Forma, lacivert - beyaz zemin üzerine, ortadan geçen sarı şerit ile Fenerbahçe'nin renklerini barındırıyor. Lacivert zeminde Fenerbahçe arması göze çarpan detay.





Arma Forma Tanıtılırken
Arma Forma Detay














Gölge Kanarya Forma

Gölge Kanarya Forma

Gölge Kanarya Forma, bu sezonun en rağbet görecek ürünü olmaya aday. antrasit ve planet mavi renklerinden oluşan forma, çubuk deseni baz alınarak tasarlanmış. Formadaki dikkat çekici unsur ise göğüs kısmındaki kanarya detayı.



Gölge Kanarya Detay


Gölge Kanarya Forma Tanıtılırken













Kaleci Formaları






28 Temmuz 2012 tarihinden itibaren satışta olacak formalar, Fenerium mağazaları ve Adidas satış noktalarından alınabilecek. Takımın giyeceği, orjinal maç formaları 99 TL, taraftar formaları 60 TL'den satılacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder